fbpx

Een.​nieuw.​verhaal

De Vlaming heeft een baksteen in de maag. En Willemen Real Estate is daar het levende bewijs van. Als onderdeel van Willemen Group, de grootste familiale Belgische bouwgroep, pakt het al vier generaties lang uit met uiteenlopende bouwactiviteiten – van residenties, over industriebouw, tot utilitaire projecten.

Voor elk project dat Willemen Real Estate onder handen neemt, heeft het nood aan kwaliteitsvolle communicatie, waarmee het zijn sales- en marketing-afdeling kan ondersteunen. Iets waar Perfect Pixel graag aan meebouwt.

Wie al bouwde, weet het maar al te goed: hoe mooi het eindresultaat is, je start altijd met een onaantrekkelijke bouwwerf. Daarom zet Perfect Pixel voor Willemen Real Estate in op levendige communicatie die het thuisgevoel al tot leven wekt. Zo schreven we mee aan een nieuw verhaal voor de oude textielfabriek ‘Filteint’ in Sint-Niklaas – een stukje geschiedenis dat Willemen Real Estate nieuw leven in blies.

BRANDING.​COMMUNICATIE.​ONTWIKKELING

 

Voor Willemen Real Estate ontwikkelden we een herkenbare basis-identiteit die kwaliteit en toegankelijkheid uitstraalt. Daarbovenop gaven we elk bouwproject nog zijn eigen jasje – precies op maat van zijn originele concept. Voor ‘Filteint’ in Sint-Niklaas, bogen we ons over de naam, de branding, website, brochure, huis-aan-huis-campagne, werfcommunicatie en advertenties.