Een.​nieuw.​verhaal

 

De Vlaming heeft een baksteen in de maag. En Willemen Group is daar het levende bewijs van. Al vier generaties lang pakt het uit met uiteenlopende bouwactiviteiten – van residenties, over industriebouw, tot utilitaire projecten.

Dat mondt uit in prachtige realisaties, die Willemen Group maar wat graag matcht met de gepaste bewoners en gebruikers. Daarvoor klopten ze aan bij Perfect Pixel. Wij versterkten met veel enthousiasme hun sales-afdeling.

Wie al bouwde, weet het: hoe mooi het eindresultaat ook is, je start altijd met een onaantrekkelijke bouwwerf. Niets zo belangrijk dus als levendige real estate-communicatie die jouw thuis al tot leven wekt. Precies wat Perfect Pixel deed toen Willemen besloot om de oude textielfabriek ‘Filteint’ in Sint-Niklaas nieuw leven in te blazen. We schreven mee aan een nieuw verhaal voor dit stukje geschiedenis.

BRANDING.​COMMUNICATIE.​ONTWIKKELING

 

Voor elk project dat Willemen onder handen neemt, heeft het nood aan kwaliteitsvolle communicatie, waarmee het zijn sales-afdeling kan ondersteunen. Iets waar Perfect Pixel graag aan meebouwt. We ontwikkelden een herkenbare basis-identiteit die kwaliteit en toegankelijkheid uitstraalt. Daarbovenop krijgt elk bouwproject nog zijn eigen jasje – precies op maat van zijn originele concept.  Zo bogen we ons voor ‘Filteint’ in Sint-Niklaas over de naam, de branding, de website, een brochure, een huis-aan-huis-campagne, werfcommunicatie en advertenties.