fbpx

Gewoon.​Perfect

 

Waar we voor staan?
Voor perfectie. In een wat langere uitleg klinkt dat zo: uit een zee van duizenden zwarte pixels halen we bij Perfect Pixel meteen die éne donkergrijze. Sterker nog: die verkeerde pixel komt er bij ons niet in. Want wat sommigen ‘muggenziften’ noemen, noemen wij ‘onze job doen’. (Voila, nu weet je ineens vanwaar onze naam komt).

Probleemoplosser

 

Niet dat we ons willen vergelijken met een psychiater, maar toch … ook wij zijn ‘probleemoplossers’. Klanten stappen binnen met een probleem en wij stemmen onze dienstverlening en doelstellingen daarop af. Om er dan nog een tikkeltje aan toe te voegen: we hanteren immers steeds een langetermijnvisie en gaan – zonder overdrijven – voor the extra mile.  Zonder je budget uit het oog te verliezen natuurlijk. Anders zouden we alleen maar meer problemen veroorzaken.

Small.​studio.​great.​impact

 

We zijn middelgroot, of bovengemiddeld klein. Het is maar hoe je het bekijkt. Klein genoeg om het persoonlijk en direct te houden.
Groot genoeg om op korte tijd veel werk te verzetten (en hoe?!). Onze omvang maakt ons ook betaalbaarder, bereikbaarder en – hoewel dat nu even niet zo overkomt – bescheidener dan een groot agency.