fbpx

UNIZO.​PROVINCIE.​ANTWERPEN

 

UNIZO Provincie Antwerpen versterkt ondernemers – met advies, begeleiding en tools, maar ook door dagelijks hun stem te zijn. Een taak die de Unie van Zelfstandige Ondernemers met succes vervult, maar waarbij ze moet opboksen tegen flink wat concurrentie.

Daarom vroeg ze aan Perfect Pixel om haar imago nieuw leven in te blazen. De UNIZO-diensten moesten duidelijker in beeld worden gebracht, de social media-kanalen verdienden een update, en er was nood aan meer storytelling en influencer-marketing.

een.​ondernemersfestival

 

Om een ondernemers-community te vormen, lanceerden we het ‘Zomerfeest’.
Een ondernemersfestival op een unieke locatie met een duidelijke boodschap – namelijk: UNIZO Provincie Antwerpen vertegenwoordigt niet alleen ondernemers, het verenigt ze ook. De eerste editie, op het terrein van Antwerp Airport, was meteen een succes met zijn 800 gasten. Sindsdien is het ‘Zomerfeest’ een jaarlijkse constante om het ondernemerschap te vieren.

CONCEPT.​BRANDING.​COMMUNICATIE

 

Voor het Zomerfeest creëerden we een sterke visual identitydie de festivalsfeer en het ondernemerschap met elkaar verbond. Die branding hingen we vast aan een online strategie die inzet op interactie, ontmoetingen en verhalen. Voor het event zelf rekenden we op de hulp van evenementenbureau Recodin, een trouwe partner. Samen maakten we de UNIZO-community groter, diverser en levendiger.