fbpx

(Online).​marketeer.​&.​Content.​creator


DIT ZOEKEN WE

Een allround marketeer. Een ervaringsdeskundige in van-alles-en-nog-wat die een onuitputtelijke interesse toont in de (online) marketingwereld. Een strategische mastermind die creatieve ideeën tot leven wekt, die precies weet wat er verteld moet worden en hoe dat moet gebeuren. Iemand die graag meedenkt én meedoet en als het even kan ook nog eens plezant is om mee samen te werken.


DIT HEB JE TE BIEDEN (én meer)

 • Een kleerkast vól verschillende petjes om op te zetten: je voelt je net zo goed online marketeer als content creator als social media expert.
 • Je goochelt met SEO en jongleert met Google Ads en Analytics. Google is jouw speelterein en je volgt de laatste marketingtrends op de voet om deze met je collega’s en klanten te delen.
 • Het liefst van al word je gedropt op social media-platformen, waar je na grondige research (bezint eer je begint) straffe campagnes opzet en traffic genereert.
 • Als fulltime verhalenverteller bewaak jij steeds de juiste tone of voice van onze klanten en leg je de doelgroep in de watten door middel van clevere short copy. Groene Boekje-proof en altijd ‘boenk erop’.
 • Je bent een pietje-precies, maar van de aangename soort. Zo iemand die zich eerst verdiept in een onderwerp en uitgaat van data, briefings en onderzoeksresultaten, om daarna vollenbak de juiste content te creëren.
 • Je bent geen ja-knikker: je durft plannen in vraag te stellen en collega’s uit te dagen. Dat maakt je een geliefde sparringpartner.
 • Je bent een rasechte teamplayer, maar gaat even graag zelfstandig aan de slag.
 • Je jaagt maar wat graag de ambities van het bedrijf mee na en gelooft in samen groeien.


DIT GA JE ZOAL DOEN

 • Je wordt een belangrijke schakel in tal van marketing activiteiten. Je helpt onze klanten bij het bepalen van hun strategie en schud creatieve ideeën uit je mouw om hun missie te bereiken.
 • Je stippelt regelmatig doeltreffende marketingplannen uit, steeds met oog voor het behoud van merkidentiteit en -imago én op maat van specifieke behoeftes en budget.
 • Je start diverse campagnes op zowel online als offline. Uiteraard kun je rekenen op de ondersteuning van een project-manager.
 • Je meet regelmatig de resultaten van je campagnes en waar nodig stuur je deze bij.
 • Jij beheert de cockpit van onze social media kanalen en kan hiervoor steeds een beroep doen op onze brand & digital designers.
 • Jij bezorgt klanten een straffe uitstraling. Waar onze brand & digital designers zorgen voor top notch branding, breng jij een merkidentiteit naar the next level en zorg je ervoor dat die niet alleen visueel maar ook inhoudelijk klopt. Je zorgt dat deze tot de verbeelding spreekt én de juiste indruk na laat.


WAT KRIJG JE IN RUIL?

Een fijne, uitdagende job waarin je heel wat vrijheid en flink wat creatieve prikkels krijgt. Ideaal dus om jezelf professioneel te ontplooien. Leuke collega’s die je verwelkomen in een inspirerend kantoor in Deurne (dat ligt trouwens vlak boven het domotica-bedrijf van zaakvoerder Jilles zijn vader. Dus ja, wij zijn een familiaal bedrijf). Een dagje boterhammen-smeer-rust, want op donderdag trakteren we je standaard op een teamlunch. Een correcte verloning, opleidingen en kansen in een groeiende onderneming.


BIJ WIE KOM JE TERECHT?

Perfect Pixel is een branding agency met een fijne dosis ambitie, een ferme lading creativiteit en een ongebreidelde drang naar perfectie (vandaar onze bedrijfsnaam). We zijn middelgroot of bovengemiddeld klein – kortom, precies ‘op maat’ om het persoonlijk te houden én om op korte tijd veel werk te verzetten. Dat doen we zowel voor startups, als voor gevestigde bedrijven. Ons in detail leren kennen (en goed voorbereid op je sollicitatiegesprek verschijnen)?

 

KLINKT GOED?

Stuur je cv en portfolio naar jilles.sel@perfectpixel.be.
Wij zijn alvast razend benieuwd.