Online.​marketeer.​&.​merkstrateeg

DIT ZOEKEN WE

Een allrounder: een online marketeer én merkstrateeg, die graag meedenkt én meedoet. Een strategisch mastermind dat creatieve ideeën tot leven wekt en die als rasechte projectmanager opvolgt. Iemand die snakt naar afwisseling en zweert bij langetermijnvisies. Samengevat: een ervaringsdeskundige-in-van alles-en-nog-wat die een onuitputtelijke interesse toont in de (online) marketingwereld.


DIT HEB JE TE BIEDEN (én meer)

Een kleerkast vól verschillende petjes om op te zetten: je voelt je net zo goed online marketeer, als merkstrateeg. Social media-expert, als content creator. En project manager, als brand manager.
Je werkt je visie graag samen met de rest van het team uit en bent niet bang om daarin het voortouw te nemen.
Je voelt je meer dan thuis in de (online) marketingwereld. Uiteraard wil je voortdurend up-to-date blijven en deel je nieuwe ontdekkingen graag met je collega’s en klanten.
Deadline-stress is je vreemd en timemanagement is je grootste superkracht.
Je bent geen ja-knikker: je durft plannen in vraag te stellen en collega’s uit te dagen. Dat maakt je een geliefde sparringpartner.
Je jaagt maar wat graag de ambities van het bedrijf mee na en gelooft in samen groeien.


WAT KRIJG JE IN RUIL?

Een fijne, uitdagende job waarin je heel wat vrijheid en flink wat creatieve prikkels krijgt – ideaal dus om jezelf professioneel te ontplooien.
Leuke collega’s die je verwelkomen in een inspirerend kantoor in Deurne (dat ligt trouwens vlak boven het domotica-bedrijf van zaakvoerder Jilles zijn vader. Dus ja, wij zijn een familiaal bedrijf).
Een dagje boterhammen-smeer-rust, want op donderdag trakteren we je standaard op een teamlunch.
Een correct verloning en kansen in een groeiende onderneming.


BIJ WIE KOM JE TERECHT?

Perfect Pixel is een branding agency met een fijne dosis ambitie, een ferme lading creativiteit en een ongebreidelde drang naar perfectie (vandaar onze bedrijfsnaam). We zijn middelgroot of bovengemiddeld klein – kortom, precies ‘op maat’ om het persoonlijk te houden én om op korte tijd veel werk te verzetten. Dat doen we zowel voor startups, als voor gevestigde bedrijven. Ons in detail leren kennen (en goed voorbereid op je sollicitatiegesprek verschijnen)?

Check us out.


KLINKT GOED?

Stuur je cv en portfolio naar jilles.sel@perfectpixel.be.
Wij zijn alvast razend benieuwd.